gasthuisstraat 32, kaatsheuvel |

Moederdag aanbieding

Ries theeHeb je nog een leuk ingepakt Moederdag cadeautje nodig? 

Je moeder, je schoonmoeder of een andere bijzondere vrouw in het zonnetje te zetten. Haar te verwennen en laten voelen dat je om haar geeft. Dan heb ik hier wat tips voor je. 

Tip 1

Een heerlijke Be Love aura spray. Moeders staan altijd klaar voor de ander. Ze vergeten vaak om goed voor zichzelf te zorgen. Deze heerlijke spray met rozenkwarts en Roos beiden verbonden aan hart staan voor (zelf)liefde en verbinden. Heeft een positief effect op het gevoel van wellbeing. Spray om je heen, in huis of op het beddengoed.

Nu met Moederdag met gratis rozenkwarts Rock Your World Be Love Spray € 26,95 

Tip 2

In deze tijd waarin de huidverzorging op zelfzorg aankomt een setje met 3 verschillende vliesmaskers en een scrub sponsje. Na het reinigen en verwijderen van de dode huidcellen een heerlijk masker. Makkelijk in gebruik en lekker op de bank je huid een boost geven. De set bestaat uit een vocht herstellend masker, een reinigend en een voedend anti-age masker. Het scrub sponsje heeft en grove en fijne zijde en kan 6 maanden gebruikt worden

Dit setje € 22,50 Tijdelijk met OPI mini handcrème gratis.

Tip 3

Een cadeaubon van Mooi en in Balans met Niek is puur verwennerij. Heerlijk een moment voor haar jezelf wanneer zij dat wil. Leuk als handtasje verpakt.

Be love spray moederdag 2

cadaeubon tasje 2actie 2020 2