gasthuisstraat 32, kaatsheuvel |

 Een geur voor emotionele balans. Jij bepaalt wat je nodig hebt?   

 

 Wat zijn emoties en wat doen ze eigenlijk?  emoties

Emoties zijn energieën in beweging, en bestaan uit verschillende gevoelens. Het is een lichamelijke sensatie en dus voelbaar in ons lichaam. Emoties kunnen ons flink uit ons evenwicht brengen, denk dan bijvoorbeeld aan een versnelde hartslag, transpireren of vlinders in je buik. We ervaren ze als fijn of minder fijn.

Onze hersenen spelen een grote rol in het voelen van emoties. Emoties ervaren we als gevolg van prikkels vanuit onze omgeving. Iedereen reageert dus op zijn/haar eigen unieke manier op omgevingsprikkels. Emoties hebben ook een grote invloed op onze gemoedstoestand. We weten allemaal dat negatieve emoties ons ziek maken. Elke emotie is gekoppeld aan een vitaal orgaan. Onverwerkte emoties kunnen zich ergens vastzetten in je lichaam en vele jaren later voor problemen zorgen op lichamelijk of psychisch gebied. De emotie kan zo het bijbehorende orgaan verzwakken.

De behandeling

De Beauty of Emotion behandeling is er op gericht om het evenwicht in jouw emoties te herstellen. Tijdens het voetenbad nemen we 5 bijzondere geuren van Phyto5 door. Geur speelt een belangrijke rol bij onze gemoedstoestand en onze emoties. Door heel bewust te ruiken zul jij de juiste keuze maken waar je op dat moment het met meest ontvankelijk voor bent. Jij kiest waar jij je goed bij voelt en met deze geur zal ik je de gehele behandeling verwennen.

De gekozen geur staat voor één van de vijf natuurlijke elementen. Dit element met die bijbehorende emotie gaan we in de behandeling in de watten leggen met de Phyto5 element producten, die speciaal voor deze bewuste emotie zijn ontwikkeld. Dit brengt jou meer in balans, wat je weerstand verhoogt en je celprocessen verbetert. Jij gaat stralen en komt fysiek, energetisch en emotioneel in ontspanning met als resultaat meer energie en vitaliteit.

Tijdens de behandeling wordt het overtollige vocht en afvalstoffen met behulp van lymfe cupping drainage in het gezicht versneld afgevoerd. Ook heeft het invloed op het bindweefsel, de energiestroom en de bloedcirculatie. De huid is hierdoor in staat de werkstoffen optimaal te kunnen opnemen.

De meridianen die bij de emotie horen worden gemasseerd tijdens de periode dat de huid tot rust komt tijdens het masker. Deze meridianen liggen gelokaliseerd op de armen of onderbenen en voeten.

Ben je prikkelbaar, ongeduldig, pieker je veel, verdrietig of angstig? Mooi en in Balans heeft de tools in handen om je emotionele balans te herstellen.

Maak een afspraak met Niek via het contact formulier, bellen of een app kan o6-20445294

De behandeling duurt circa 85 minuten. Jouw investering € 87,95