gasthuisstraat 32, kaatsheuvel |

Ko Bi Do Japanse gezichtmassage

 

Het pad van de schoonheid  Japanse KoBiDo 2

Dit is wat Ko Bi Do letterlijk betekent. Kobido is een Japnase massage techniek voor gezicht, hoofd en decolleté. Deze traditionele techniek is al eeuwen oud, die zich door de jaren hen steeds verder heeft verfijnd en ontwikkeld. Het is een stimulerende ontspannende en vitaliserende massage.

De Japanse gezichtmassage is er op gericht om de doorstroom van de levensenergie (Ki) te stimuleren. Een goede doorstroming van de Ki geeft je energie, vitaliteit en brengt balans in lichaam en geest en laat je stralen.

Waarom Ko Bi Do?

De bloedcirculatie wordt gestimuleerd waardoor de opname van zuurstof verbeterd en de afvoer van afvalstoffen wordt versneld. Als de doorbloeding van de huid verbeterd wordt geeft dat een boost aan de opbouw van collageen en elastine. Na een aantal massages zal de huid hierdoor steviger, soepeler en zachter aanvoelen. De Kobido massage wordt ook wel een natuurlijke facelift genoemd. Sporen van vermoeidheid verdwijnen en harmoniseert lichaam en geest Kobido brengt je in balans.

De Japanse gezichtmassage

Begint met een ontspannende massage van de nek en schouders met verwarmde olie. In het gelaat wordt de doobloeding gestimuleerd voordat men overgaat naar de drukpuntmassage. Deze wordt uitgevoerd door op verschillende meridianen die in het gezicht gelokaliseerd zijn met acupressuur op de acupunctuurpunten. Dit heeft effect op de doorbloeding van de huid, spieren en diepere huidlagen. Door de combinatie in deze massage worden de spanning in de nek en schouders verminderd, de conditie van de huid verbeterd, de Ki gaat weer stromen jij komt in balans en laat je stralen.

Heb jij last van kraaienpootjes, rimpeltjes op je voorhoofd, wangen en of rond je mond, een slappe en of doffe huid, stress of vermoeidheid, spanningshoofdpijn, slaap problemen of problemen met je spijsvertering?

Dan is de Kobido massage de tool voor jou!

Maak dan een afspraak met Niek voor jouw moment voor jezelf. Via het contactformulier, bellen of een app kan ook 06-20445294

De Kobido massage duurt circa 45 minuten. Jouw investering € 47,50

De Kobido massage kan ook gecombineerd worden met een masker. Duur circa 60 minuten. Jouw investering € 65,00