gasthuisstraat 32, kaatsheuvel |

Nieuws

Door het drinken van thee Mooi in Balans! Ries thee

 Vitaler met Ries Herbel Tea

De Ries Herbel Tea werkt van binnenuit aan jouw vitaliteit. Deze speciale Herbel Tea van Ries heeft bijzondere eigenschappen namelijk:

 • Vitaliserend
 • Ontgift de lever wat acne en eczeem ten goede komt
 • stimuleert een lagere bloeddruk
 • de antibacteriële werking maakt de kans op tandbederf kleiner
 • de antioxidaten beperken huidveroudering
 • looizuurarm en maagvriendelijk.
 • De thee biedt een dagelijkse ondersteuning in een gezonde levensstijl.

Wat is Oolong thee?

Het beste van groene en zwarte Chinese thee gecombineerd. Om zwarte thee te maken worden de groene blaadjes gefermenteerd. Oolong thee wordt op het juiste moment uit het fermentatieproces gehaald zodat het de goede eigenschappen van de groene thee behoud het afvoeren van afvalstoffen, en ook het vitaliserende van zwarte thee bevat. Ries Oolong thee heeft een eigen theeplantage in Guangxi in Zuid-China. Dit gebied heeft een stabiel klimaat wat er voor zorgt dat er een stabiele en kwalitatief hoogwaardige thee gewaarborgd is.

Deze vitaliserende basis thee kan het gehele jaar door gedronken worden. Naast de vitaliserende Oolong basis thee heeft Ries vier kruidenextracten op waterbasis ontwikkeld. Elk supplement heeft een specifieke werking ter ondersteuning van de volgende processen:

 • vitaliteit verbeteren met ginseng
 • weerstand verhogen met gember
 • afvallen met gentiana
 • huidverbetering met bamboe

Het supplement is een vloeibaar op waterbasis kruidenextract dat je zelf aan je kop thee kan toevoegen. Hiermee kun je jouw Oolong thee afstemmen op je eigen behoefte. Een supplement heeft nauwelijks invloed op de smaak van de pure oolongthee. De supplementen zijn geschikt voor kinderen en zwangeren.

Hoe gebruik je Ries HerbalTea?

Zet een kop oolong thee met 1 gram Ries Herbal Tea en laat het 2 à 3 minuten trekken.

Voor een optimale resultaat 3 koppen thee per dag waarvan 2 koppen met 3 druppels supplement.

Moederdag aanbieding

Ries theeHeb je nog een leuk ingepakt Moederdag cadeautje nodig? 

Je moeder, je schoonmoeder of een andere bijzondere vrouw in het zonnetje te zetten. Haar te verwennen en laten voelen dat je om haar geeft. Dan heb ik hier wat tips voor je. 

Tip 1

Een heerlijke Be Love aura spray. Moeders staan altijd klaar voor de ander. Ze vergeten vaak om goed voor zichzelf te zorgen. Deze heerlijke spray met rozenkwarts en Roos beiden verbonden aan hart staan voor (zelf)liefde en verbinden. Heeft een positief effect op het gevoel van wellbeing. Spray om je heen, in huis of op het beddengoed.

Nu met Moederdag met gratis rozenkwarts Rock Your World Be Love Spray € 26,95 

Tip 2

In deze tijd waarin de huidverzorging op zelfzorg aankomt een setje met 3 verschillende vliesmaskers en een scrub sponsje. Na het reinigen en verwijderen van de dode huidcellen een heerlijk masker. Makkelijk in gebruik en lekker op de bank je huid een boost geven. De set bestaat uit een vocht herstellend masker, een reinigend en een voedend anti-age masker. Het scrub sponsje heeft en grove en fijne zijde en kan 6 maanden gebruikt worden

Dit setje € 22,50 Tijdelijk met OPI mini handcrème gratis.

Tip 3

Een cadeaubon van Mooi en in Balans met Niek is puur verwennerij. Heerlijk een moment voor haar jezelf wanneer zij dat wil. Leuk als handtasje verpakt.

Be love spray moederdag 2

cadaeubon tasje 2actie 2020 2

Wil je weer mooi en in balans komen na een burn-out?

Knipsel wekkerWat is een burn-out?

Bij een burn-out ben je na zeer lange tijd lichamelijk, geestelijk en emotioneel opgebrand. Het is een langzaam proces, waarin je bent oververmoeid geraakt en niet meer in staat bent leuke dingen te doen of plezier en energie uit je werk te halen. Je gaat minder presteren, maar je blijft door gaan met een werkdruk die hierdoor alleen maar toeneemt. De stress bouwt zich op, je wordt prikkelbaar en thuis ben je ook niet meer de gezelligste. Dit brengt weer nieuwe spanningen met zich mee. Je komt onvoldoende tot rust en tijd voor leuke dingen doen is er niet meer.

Oorzaken van een Burn-out

Persoonlijke kenmerken kunnen een rol spelen. Bijvoorbeeld wanneer je moeilijk nee kan zeggen, de lat voor jezelf erg hoog legt, hoe ga je met stress en spanningen om, het moeilijk vinden om hulp te vragen, negatief zijn over je eigen prestaties, je te sterk betrokken voelen bij je werk. Je niet uiten over je gevoelens.

Werk gerelateerde oorzaken kunnen onder andere zijn zware fysieke arbeidsomstandigheden, stress, onvoldoende afwisseling of uitdaging in je werk, geen goede werkrelatie met je leidinggevende, conflicten of pesten, slechte werksfeer.

Het ontwikkelen van een burn-out gaat ook niet bij iedereen op dezelfde wijze. De periode van stress die zich langzaam tot een burn-out ontwikkelt, is voor iedereen anders. Er kunnen jaren voorbij gaan waarin men lang onder druk staat en zijn grenzen steeds moet verleggen en overschrijden. Doordat het een langzaam proces is, heb je niet altijd zelf in de gaten dat je erin verzeild bent geraakt. Vaak zien je naasten het eerder dan jijzelf.

Burn-out symptomen

Een Burn-out geeft niet alleen klachten op het fysieke en emotionele vlak, maar er kunnen ook mentale klachten ontstaan, dat merk je en zie je.                        

Fysieke /lichamelijke signalen:

Je bent moe, je energie reserves zijn bijna op voor nu.

Slaapt slecht , moeilijk inslapen, slapeloosheid en moe op staan.

Hoofdpijn, duizeligheid

Hartkloppingen

Emotioneel/gevoelsmatig signalen

Angst, paniek aanvallen

Concentratieproblemen

Laag zelfbeeld

Nergens zin of moed voor hebben

Vergeetachtig

Mentale/geestelijke signalen

Prikkelbaar, kort lontje

Niet kunnen genieten van leuke dingen

Niet kunnen ontspannen, piekeren

Gevoel te hebben gefaald, geen zelfvertrouwen

Depressief , lusteloos

Opgebrand gevoel, geen energie, nergens zin voor hebben

Door deze grote overbelasting is het niet zo vreemd dat je gedrag ook een rol gaat spelen in het gehele proces. Je zit namelijk niet lekker in je vel. Pas op dat je, je niet gaat isoleren, of naar bepaalde middelen pakt om de stress en problemen te onderdrukken. Maar probeer het juist bespreekbaar te maken hoe moeilijk dat misschien ook is. Belangrijk om je problemen met je leidinggevende te bespreken. Hierdoor ontstaat er begrip voor jouw situatie en is er de mogelijkheid jouw situatie aan te passen.

We zijn gewend om maar door te gaan, ondanks alle stress en het gevoel opgebrand te zijn, maar dit is een proces wat niet vanzelf over gaat. Op tijd actie ondernemen is belangrijk

Mooi en in Balans helpt jou met deze klachten. Op fysiek gebied werken we met:

Overtollige afvalstoffen af te voeren door bodydrainages.

Energetische kruidenstempel massage

Meridiaan massage

Vijf elementen voedingsadvies

Maar ook op het emotioneel gebied kan ik je ondersteunen door:

Bewegen in de vorm van Qi-gong

Beauty of Emotions behandeling

Karakter analyse om valkuilen op te sporen.

Ook op mentaal gebied kan ik je ondersteunen door:

Rust in je hoofd met oorkaarsen

Ontspanning in de vorm van een massage

Mooi en in Balans heeft de tools voor jou bij je burn-out, en wil je daar graag bij helpen. Maak een afspraak met Niek via het contactformulier of een app kan ook 06-20445294