gasthuisstraat 32, kaatsheuvel |

Welkom bij Mooi en in Balans met Niek.

 

Ik ben al ruim 20 jaar schoonheidsspecialiste en ben van huidverzorging - de buitenkant - doorgegroeid naar een praktijk niek1

voor self care; de binnenkant. In deze periode ben ik me steeds meer gaan verdiepen in een gezonde leefwijze. Voor een goede gezondheid is het belangrijk goed voor jezelf te zorgen. Dan denk ik aan gezonde voeding, op tijd ontspannen en bewegen en natuurlijke huidverzorging. Sinds enkele jaren ben ik vitaliteitcoach, en help je graag je balans terug vinden op een natuurlijke manier. Ben jij in balans dan zit je lekker in je vel, voel je zelfverzekerd en straal je dit uit.

Dat stress, spanningen, slechte eetgewoonten, onvoldoende lichaamsbeweging en nachtrust een negatieve invloed op je energie hebben, en tot vermoeidheid kunnen leiden is bekend. Wanneer je energiestromen te lang uit balans zijn, ontstaan er lichte klachten. Dit is een teken dat er iets verandert moet worden om terug in balans te komen. Dit kunnen allerlei soorten klachten zijn, huidproblemen zoals: acne, een droge, vochtarme, verslapte of sterk verouderde huid zijn maar ook slaapstoornissen, weinig energie, vermoeidheid en spijsverteringsklachten. Problemen blijven terugkomen, totdat je ze oplost.

Waar kan Mooi en in Balans je mee helpen?

Jij staat centraal in mijn behandelingen, het is jouw moment van self care. Ik benader je probleem op een holistische wijze met als doel de balans in jouw energiestromen te herstellen. Dit doe ik vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde met de vijf elementen leer. We gaan de oorzaak van je probleem opsporen en samen een plan van aanpak maken. Het herstellen van jouw energiestromen kan niet gerealiseerd worden met een enkele behandeling. We zullen er samen voor open moeten staan en jij zal er in moeten willen investeren.

Wat voor mij belangrijk is, is dat alle behandelingen als doel hebben jouw energie en vitaliteit te bevorderen, zodat je weer lekker in je vel zit. Ik werk volgens het Phyto5 concept wat zich richt op het herstel van je energiestromen met natuurlijke producten. Deze zijn beter voor je gezondheid, je huid en het milieu. Je huid is je grootste orgaan wat je hebt en daar moet je zorgvuldig mee omgaan. Mijn advies is maatwerk, en om het gewenste resultaat te behalen is het belangrijk om mijn advies thuis op te volgen. Mijn advies kan bestaan uit producten, behandelingen of je voeding aanpassen.

Klik op de onderstaande links voor meer informatie over de behandelingen

 Phyto5 behandelingen

 Bodydrainage behandelingen

 Vijf elementen voeding

 Phytocure voedingssupplementen

Werken aan je probleem is investeren in jezelf, waarbij ik je graag wil helpen.

Ik hoop je in mijn praktijk te mogen verwelkomen. Mooie en in Balans met Niek staat voor Kwaliteit Vitaliteit en Energie.