gasthuisstraat 32, kaatsheuvel |

Phytocure voedingssupplementen

 

Waarom zou ik voedingssupplementen nemen?  Phytocure 

Om een goed geoliede machine optimaal te laten functioneren zijn er voldoende kwalitatieve grondstoffen nodig. Jouw lichaam is zo’n machine, die vitamines en mineralen nodig heeft van een hoge kwaliteit om zonder klachten te kunnen functioneren. Vitamines en mineralen noemt men ook wel micronutriënten. Ze zijn van groot belang om fit en gezond te blijven. Helaas kunnen we uit onze voeding niet meer de juiste hoeveelheden vitamines en mineralen halen die we per dag nodig hebben. Door de uitputtende landbouw is de bodem zo schraal dat, datgene wat er op geteeld wordt te weinig voedingsstoffen bezit.

Daar komt nog bij dat we door onze leefwijze steeds meer eisen van ons lichaam. Hierdoor verbruiken we ook veel meer vitaminen en mineralen. Extra aanvulling is dan ook geen overbodige luxe. Voedingssupplementen zijn een aanvulling op een gezonde voeding en geen vervanging van voedsel.

Wat zijn vitamines en mineralen?

Vitamines, mineralen en spore elementen zijn kleine voedingsstoffen die je kunt beschouwen als bouwstenen voor een gezond lichaam. Ze spelen een zeer belangrijke rol bij allerlei processen in je lichaam. De meeste van deze bouwstenen kunnen we zelf niet aanmaken en daarvan zijn we dus afhankelijke van wat we binnen krijgen via onze voeding. De micronutriënten hebben we nodig om er hormonen en enzymen van te kunnen maken. Ze houden je energie en weerstand op peil en spelen een belangrijke rol bij onze spijsvertering. Denk daarbij ook aan het belang van vitaminen C en D bij het in stand houden van je weerstand. Magnesium dat we nodig hebben voor een goede mentale balans en een grote rol speelt bij zenuw en spierfunctie.

Wanneer je te weinig micronutriënten binnen krijgt kan dat negatieve gevolgen hebben voor je gezondheid. Het heeft invloed op je weerstand, vermoeidheid, concentratiestoornissen, droge huid, spierkrampen of je hebt weinig energie.

Het is belangrijk om gezond te eten, waarbij de voorkeur uit gaat naar pure voeding, uit je omgeving, vrij van gifstoffen, gevarieerd en zoveel mogelijke geraffineerde suikers te vermijden.

Waarom Phytocure?

Phytocure is een natuurlijk voedingssupplement op natuurlijke basis. Hierdoor kunnen de stoffen makkelijk worden opgenomen door het lichaam. De natuurlijke producten voeden je lichaam door de actieve stoffen, die je vaak tekort komt. Wil jij je gezondheid op een natuurlijke manier ondersteunen, hieronder een korte impressie van de Phytocure producten. Deze zijn verkrijgbaar bij Mooi en in Balans.

Vitality: rijk aan vitaminen A – D – E – K – C en B, mineralen en eiwitten.

Harmonie: microbiotica, voor een gezonde darmflora

Feel Good: magnesium aanvulling

Flow: stimuleert het lymfesysteem om overtollig vocht af te voeren

Detox: reinigingskuur opruimen van afvalstoffen

Magic krill: omega 3 – 6 – 9 complex voor het hele gezin

Pretty Women: regelt de hormoonbalans m.b.t. menstruatie en menopauze

Revive Collagen: collageen, vitaminen C, hyaluronzuur en seleen

BioSil: Silicium voor botten en gewrichten

Vitaminen D

 

Ben jij toe aan een body scrub? Maak dan een afspraak via het contact formulier bellen of een app kan ook.