gasthuisstraat 32, kaatsheuvel |

Mooi in Balans door ontspanning!

 

Een massage is belangrijk voor lichaam en geest, maar waarom? massage 1

Een massage brengt je niet alleen in een heerlijke ontspanning, maar er gebeuren verschillende dingen in je lichaam tijdens een massage. Daarom is het verstandig om je lichaam regelmatig te laten masseren.

Wat gebeurt er in je lichaam als je gemasseerd wordt?

 Massage verbetert de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen. Via het bloed worden voedingsstoffen naar  onze cellen vervoerd en afvalstoffen afgevoerd. Door te masseren worden de afvalstoffen sneller afgevoerd en de voedingsstoffen worden sneller opgenomen. Dit is van groot belang voor het goed functioneren van onze organen. Door het masseren gaan de bloedvaten in de huid zich verwijden, waardoor de huid beter doorbloed en gevoed raakt, je er beter uitziet omdat je huid een boost krijgt en de conditie van je huid verbetert.

 Massage verbetert het immuunsysteem. Hierdoor raak je beter beschermd tegen ziektes, omdat er tijdens het masseren meer witte bloedcellen worden aangemaakt. Dit zijn de soldaten die ons beschermen tegen ziektekiemen, zoals virussen en bacteriën.

 Massage verlaagt het stresshormoon (cortisol) in het bloed. Dit hormoon vermindert de werking van het immuunsysteem bij lange tijd en een hoge dosis in het bloed aanwezig is.

 Massage maakt gespannen en stijve spieren weer soepel en los, en verzacht pijnlijke spieren.

 Massage geeft rust in je hoofd, het bevordert de aanmaak van serotine en oxytocine twee hormonen die je gelukkig maken. Ze zorgen ervoor dat je, je blij, zorgeloos en prettig voelt.

 Door je regelmatig te laten masseren wordt je huid elastischer, de spanningen in het bindweefsel worden los gekneed, waardoor je beter in je vel komt te zitten.

Regelmatig een massage is het juiste onderhoud voor je lichaam en jij blijft Mooi en in Balans

Ben jij toe aan een moment voor jezelf?

Maak dan een  een afspraak met Niek via het contact formulier of bel 06-20445294 een app kan ook.

Je hebt de keuze uit: 30 minuten € 32,50

                                    45 minuten € 47,50

                                    60 minuten € 55,00

 

.